Search

Retour

Hoe stuur ik mijn bestelling retour?

Binnen 14 dagen nemen wij retouren in ontvangst. Let er wel op dat je het product(en) terugstuurt in de staat waarin zij geleverd zijn en dat de kosten van de retourzending voor jouw rekening zijn. Wil je de klantenservice op de hoogte brengen van jouw retourzending?

Je kunt de retourzending versturen naar:

Hamerstraat 8
7556 MZ Hengelo

Zijn er kosten verbonden aan een retourzending?

Wij bezorgen gratis, maar je bent zelf verantwoordelijk voor de retourkosten. Houd er rekening mee dat het order traceerbaar moet worden verzonden en in hetzelfde pakket als waarin je het hebt ontvangen, inclusief het beschermende materiaal rond het frame en in dezelfde buitenverpakking. Bewaar je betaalbewijs en je tracking-referentie totdat je de bevestiging ontvangt dat we je retourzending hebben ontvangen.

Hoe werkt de terugbetaling van mijn retourzending?

Wij betalen je terug op dezelfde wijze waarop je betaald hebt. Binnen 1 – 14 dagen na ontvangst retour-product heb je je geld terug. Dit verschilt per betaalmethode:

  • iDEAL / zelf overmaken: 1 – 5 dagen
  • Creditcard: volgende afschrift
  • Achteraf betalen: 3 – 7 dagen
  • PayPal: 1 – 5 dagen
  • Giftcard: 1 – 5 dagen

Heb je bezorgkosten betaald?
Dan krijg je de bezorgkosten terug als je de hele bestelling hebt geretourneerd.

Mijn bestelling is beschadigd, onjuist, incompleet of defect, wat te doen?

Binnen de retourtermijn van 14 dagen
Wij storten het bedrag terug.

 

Buiten de retourtermijn van 14 dagen
Dan bekijken wij of je binnen de garantie valt.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Voor een snelle en correcte afhandeling van je retourzending is het volgende van belang:

  • Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
  • Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@dutchdecocollection.nl
  • Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat door het gebruik van een product, kunnen we kosten in rekening brengen.
  • De herroepingstermijn vervalt 14 dagen nadat het product fysiek geleverd is (bij jou of iemand die de bestelling voor je aanneemt of aan heeft genomen).
  • De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening.

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?

Heb jij het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 uur – 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Chat met ons

Een medewerker staat voor je klaar

Stuur een e-mail

klantenservice@dutchdecocollection.nl

Bel ons

(+31) 085 0049 273

Back to Top
Product has been added to your cart