Search

Overige vragen

#dutchdecocollection

Als je de hashtag #dutchdecocollection op social media gebruikt, dus op Instagram of Facebook en in de vorm van een post of story, behoudt Dutch Deco Collection zich het recht om deze afbeeldingen opnieuw te posten op onze eigen social media accounts. We zullen altijd duidelijk aangeven dat de afbeelding een repost is en dat deze niet van ons is.

Wil je samenwerken?

We staan zeker open voor leuke samenwerkingen met mooie blogs, tijdschriften of influencers. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, zoals een productreview of het opzetten van een winactie. In verband met de vele aanvragen, moeten we helaas wel selectief te werk gaan.

Ben je benieuwd of er op dit moment mogelijkheden zijn voor een samenwerking? Neem dan contact op met marketing@dutchdecocollection.nl. Mocht er interesse zijn in een samenwerking, dan zullen we contact met je opnemen.

Artists
Dutch Deco Collection werkt met Nederlandse kunstenaars om te gekke art prints te creëren. Ben jij (beginnend) kunstenaar en denk jij dat jouw art past bij ons? Neem dan eens een kijkje op dutchdecocollection.nl/samenwerken

Garantie

Wanneer heb ik garantie?

Informatie volgt.

Hoe wordt mijn garantieaanvraag afgehandeld?

Informatie volgt

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?

Heb jij het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 uur – 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Chat met ons

Een medewerker staat voor je klaar

Stuur een e-mail

klantenservice@dutchdecocollection.nl

Bel ons

(+31) 085 0049 273

Back to Top
Product has been added to your cart