Search

Discover furniture

HOE WIJ WERKENhandmade design

In samenwerking met onze makers en fabrikanten ontwerpen en ontwikkelen we woondecoratie van hoge kwaliteit met een uniek uiterlijk. We kiezen zorgvuldig onze materialen uit, zodat onze producten jarenlang meegaan. We zoeken de beste fabrikanten en makers van over de hele wereld. Voordat we met een fabriek samenwerken, zorgen we ervoor dat ze aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoen. Een positieve relatie met onze leveranciers is belangrijk en we kiezen bewust voor producenten die onze waarden delen.

Shop de collectie

Producten uit Nederland

Wij worden enthousiast van unieke woondecoratie. Niet alleen alle designs komen uit Nederland – ook werken wij het liefst met producenten uit Nederland. Dit zorgt ervoor dat onze handgemaakte producten altijd net iets af kunnen wijken van de foto. Dit maakt ons juist zo uniek!

Verantwoorde productie

We willen overproductie het liefst vermijden en zijn ons continu bewust van verspilling in het productieproces. Daarom produceren wij in kleine oplages en kan een handgemaakt product soms wel 10 werkdagen op zich laten wachten. Het is een andere manier van werken, maar het zorgt er wel voor dat je altijd een uniek item in huis hebt van hoge kwaliteit!

Materialen

Een groot deel van onze producten zijn gemaakt van hout. Het is een sterk, natuurlijk materiaal dat we gebruiken om een groot deel van onze producten te maken. Als onderdeel van ons doel om een meer verantwoorde retailer te worden, streven we ernaar om onze houtinkoop duurzamer en transparanter te maken. We werken er hard aan om in de toekomst alleen hout te gebruiken uit verantwoord beheerde bossen.

Over ons

Het verhaal van Dutch Deco Collection start in 2021. De oprichters, die veel liefde hebben voor interieur..

Leer meer

Samenwerken

Dutch Deco Collection werkt samen met zowel opkomend als gevestigd creatief talent uit heel Nederland..

Leer meer

Styling Advies

Ontvang gratis styling advies van onze interieurstylist Marcella. Zo weet je precies met welke woondecoratie..

Leer meer

Back to Top
Product has been added to your cart